Džordža Vašingtona 4 – poslovni prostor 

Zgrada se nalazi u blizini Skadarlije (raskrsnica ulica Džordža Vašingtona, Cetinske i Skadarske ), a u neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace i BITEF teatra i pripada centralnoj gradskoj zoni. Izgradnja je počela 2005. godine, a završena je početkom 2007. godine. Zgrada se sastoji od dve podzemne etaže, prizemlja, 6 spratova i potkrovlja sa galerijom. Bruto površina nadzemnih i zgrada je projektovana u stilu moderne arhitekture. Glavni projektant je arhitekta Milutin Gec. Oprema i materijali zgrade su projektovani da zadovoljavaju uslove visokog standarda stanovanja bazirano na sledećim elementima: fasada od veštačkog kamena, dvoslojni hrastov parket velikih dimenzija, granitna keramika, prvoklasna sanitarna oprema, spoljašnja PVC stolarija od petokomornih profila sa roletnama, prvoklasna unutrašnja stolarija, bezšuman putnički liftod garažnog prostora, daljinsko grejanje, video nadzor, klimatizacija, protivprovalna vrata, garažna vrata sa daljinskim upravljanjem, kolska rampa sa električnim grejačima, ograđeno dvorište, dizel električni agregat za slučaj nestanka struje. Ugrađena oprema i materijali potiču od svetski poznatih proizvođača, što stanarima obezbeđuje komforan životni prostor.

Osnove i kvadratura

Poslovni prostor kancelarijskog tipa u visokom prizemlju sa zasebnim ulazom, ukupne površine 45m². Ugradjena oprema je kao i u celoj zgradi.

Svi radovi na zgradi su završeni početkom 2007. godine kada je obavljen tehnički prijem, dobijena upotrebna dozvola i izvršena uknjižba vlasništva u zemljišne knjige, kao i prodaja kupcima. Time je obezbeđena potpuna sigurnost da isplatom odabranog stana postaju zakoniti vlasnici predmetne nepokretnosti.

Sazonova 32 – svi stanovi

Sazonova-spoljaStambena zgrada se nalazi u mirnom delu Vračara koji poseduje sve atribute poželjne zone porodičnog stanovanja. Stanovi su projektovani sa otvorenim i dominantnim dnevnim zonama koje nude raznolika enterijerska rešenja, sve prostorije u stanovima imaju prirodno osvetljenje i ventilaciju. Koncept energetske efikasnosti kuće obezbeđen je primenom kvalitetnih građevinskih materijala i stolarije za toplotnu zaštitu i korišćenjem obnovljivog i trajno održivog izvora energije za grejanje – akumulirane toplote tla ispod objekta. Grejanje je podno-panelno u svim prostorijama stana. Svaki stan ima zasebni razdelni orman za grejanje radi postizanja željene temperature u prostorijama. Hlađenje stanova se vrši fan-coil uređajima: u dnevnom prostoru direktno, a u spavaćim sobama preko distributivnog plenuma u hodniku sa regulacijom u svakoj sobi posebno. Odvođenje kondenza je centralizovano i sakriveno. Odabirom kvalitetne opreme, najsavremenijih materijala za ugradnju i angažovanjem specijalizovanih i renomiranih izvođača i isporučilaca postignut je visok standard udobnog stanovanja.

Osnove i kvadratura

Zgrada je projektovana kao višeporodični objekat koji je četvorostrano osvetljen, pet stanova je raspoređeno na pet etaža:

Prizemlje

Trosoban stan od 94,5 m²

Prvi sprat

četvorosoban stan od 122.7 m²

Drugi sprat

četvorosoban stan od 122.7 m²

Treći Sprat

dvosoban stan od 67,3 m²

Treći sprat i potkrovlje

četvorosoban dupleks stan ukupne površine 169,9 m² od čega je u donjem nivou 56,2 m² a u gornjem 113,7 m²

sazonova

Prva zgrada sa geotemalnim grejanjem/hladjenjem na Vračaru.

Prote Mateje 37 - stan u prizemlju i petosoban stan na petom spratu

Zgrada se nalazi u blizini Slavija skvera u delu između Njegoševe i Krunske ulice i spada u centralnu gradsku zonu. Deo ulice u kome se nalazi zgrada je stambena zona, sa niskim intezitetom saobraćaja i drvoredima postavljenim sa obe strane ulice. Prema urbanističkim uslovima i dizajnu, zgrada se sastoji od dve podzemne etaže, prizemlja i 5 spratova. U podzemnim etažama su smeštene tehničke prostorije i 10 garažnih mesta, do kojih se prilazi auto liftom sa ulazom iz ulice Prote Mateje. Bruto površina nadzemnih i podzemnih etaža iznosi 1.650 m². Na novou prizemlja je lociran trosoban stan koji je orijentisan prema dvorištu. Deo od prvog do četvrtog sprata sadrži po dva stana na svakom spratu, od kojih je jedan dvosoban a jedan trosoban. Na petom spratu se nalazi jedan petosoban stan sa dve velike terase. Zgrada je projektovana u stilu moderne arhitekture sa uklapanjem u okolne objekte koji su izgrađeni u stilu klasicističke arhitekture. Glavni projektant je arhitekta Vesna Milićević Antonić.

Oprema i obrada zgrade zadovoljava uslove najvišeg standarda stanovanja (lux stanovi) bazirano na sledećim elementima: fasada od veštačkog kamena, dvoslojni hrastov parket velikih dimenzija, keramika i obloge od prirodnog kamena, prvoklasna sanitarna oprema, unutrašnja stolarija visokog kvaliteta, spoljašnja stolarija alumijijum-drvo sa roletnama i komarnicima, bezšuman putnički lift od garažnog prostora, hidraulični auto lift, daljinsko grejanje, video nadzor, klimatizacija, protivprovalna vrata, instalacija za centralno usisavanje po stanovima, garažna vrata sa daljinskim upravljanjem, dizel električni agregat za slučaj nestanka struje. Zgrada ima Upotrebnu dozvolu.

Prizemlje

Trosoban stan od 83 m² + 30 m² dvorišne terase gratis

Peti sprat - povučena etaža

Petosoban stan od 151 m²